Výrobný program RAUCH SPEKTRUM
Výrobný program:
-
Hybridná udiarenská komora
Plne automatická prevádzka, plynulý prechod medzi jednotlivými režimami zariadenia bez potreby jeho úprav.
-
Udiarenské komory
Zariadenie je určené na automatické údenie horúcim dymom a tepelné opracovanie mäsa, mäsových výrobkov, hydiny, rýb a syrov.
-
Varné komory
Zariadenie je určené na varenie mäsových výrobkov, mäsa, rýb, resp. zeleniny v pare kde údenie nieje požadované.
-
Schladzovacie komory
Zariadenie je určené na rýchle a intenzívne schladenie výrobkov po tepelnom opracovaní na baliacu, resp. expedičnú teplotu
-
Udiarenská komora TNV
Zariadenie určené pre prvú fázu výroby tepelne neopracovaných mäsových výrobkov – fermentáciu výrobkov po ich narazení do obalu a údenie studeným dymom.
-
Sušiarenská komora TNV
Zariadenie určené pre sušenie a zretie tepelne neopracovaných mäsových výrobkov po ukončení predošlej fázy - fermentácie a údenia studeným dymom v udiarenskej komore
-
Riadiaci systém iRauch
Riadiaci systém novej generácie využívajúci výsledky výskumu v oblasti technológie potravín a umožňujúci zákazníkovi množstvo benefitov.
-
Varné vane
Varná vaňa je určená na varenie potravín, uplatnenie nájde v potravinárskej výrobe, tiež vo eľkokapacitných kuchyniach.
-
Automatický vyvíjač dymu Natural
Pre vytvorenie dymu vlastností optimálnych pre údenie potravín sa používa riadený automatický vyvíjač dymu, vďaka ktorému sú dosiahnuté konštantné výsledky údenia.